Achterkamp – samen bewust veilig! » Over Achterkamp

Over Achterkamp


Achterkamp is een toonaangevende speler op het gebied van full-service veiligheidstrainingen voor het Nederlandse bedrijfs­leven. Onze gedreven medewerkers maken zich sterk om veiligheid te waarborgen voor mens en milieu.

Achterkamp gaat hierbij niet productgericht, maar oplossingsgericht te werk. Dat houdt in dat er rekening gehouden wordt met de specifieke behoeftes binnen uw bedrijf; het zogenaamde risicoprofiel. Aan de hand hiervan vormt Achterkamp graag een betrokken verlengstuk van uw organisatie wat betreft zelfverzekerde hulpverlening en degelijke preventie.

Totaalconcept
Achterkamp biedt opleiding, training en advies aan directie en personeel in uiteenlopende branches. Van technische productiebedrijven, de logistieke sector, de levensmiddelen­industrie tot en met het onderwijs en de zorg. Voor veiligheid en overzichtelijkheid kunt u volstaan met één leverancier. Door middel van een totaalconcept, al dan niet vanuit de verplichte Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E), wordt uw bedrijfsveiligheid optimaal gewaarborgd. Van levering van hulpmiddelen tot herhalingscursussen en maatwerk­trainingen en het op maat maken van ontruimingsplannen met benodigde vluchtrouteplattegronden. Achterkamp staat hiermee garant voor het afdekken van alle juridische risico’s waar het gaat om de genomen verantwoordelijkheid op het gebied van het geven van veiligheid­instructies aan uw personeel. Ons credo? Van regels naar waarde!

Kwalitatief maatwerk
Achterkamp streeft continu naar het leveren van maatwerk en een snelle, efficiënte, maar vooral zorgvuldige dienstverlening. Daarbij worden de kosten scherp in het oog gehouden. Een intensieve en open communicatie, de garantie van hoogwaardige producten en wederzijds vertrouwen zijn de bouwstenen van deze kwaliteit. Dit gaat verder dan alleen het voldoen aan de norm NEN EN ISO 9001:2008.

Ontzorgpartner
Samen met u zoekt Achterkamp naar het ­optimale ontzorgplan, dat kan lopen van RI&E tot registratie en oproep van cursisten tot ­begeleiding van vergunningen en verzekeringstrajecten. Ook nadat de cursist zijn of haar opleiding heeft afgesloten met een geldig certificaat of diploma, blijft het team klaar staan. ­Onder andere voor herhalingscursussen en de aanschaf van allerhande preventiemateriaal is Achterkamp voor u de juiste partner. Niet voor niets blijft een grote schare loyale ­klanten iedere keer terugkomen.