Achterkamp – samen bewust veilig! » BHV-er van het Jaar 2015

BHV-er van het Jaar 2015


Op maandag 2 november 2015 is het weer de Dag van de BHV.
We realiseren ons niet altijd hoe belangrijk BHV’ers zijn binnen bedrijven, instellingen en onze samenleving. Het belang, de waardering, maar vooral ook het besef dat eerste hulp in sommige gevallen echt levens kan redden is ontzettend belangrijk. Wij willen op deze dag de BHV’ers eens extra in het zonnetje zetten. Voor de derde keer hebben wij de verkiezing ‘BHV’er van het Jaar’ in het leven geroepen voor onze relaties. Een titel voor alle BHV’ers die juist, snel en daadkrachtig hebben gehandeld tijdens een incident of calamiteit. Vorig jaar ging Dhr. Roerdink van SKBG Onderwijs er met deze titel vandoor. Welke BHV’er binnen uw organisatie verdient deze mooie titel? Vul dat hieronder in vóór 25 oktober in! Graag zo uitgebreid mogelijk, zodat wij een goed beeld krijgen van de situatie en natuurlijk de held of heldin.

We zijn erg benieuwd naar de kanshebbers! Graag zien wij uw inzending vóór 25 oktober 2015 tegemoet. Welke BHV’er verdient volgens u de titel ‘BHV’er van het Jaar 2015′?

Gegevens inzender

Bedrijfsnaam (verplicht)

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Gegevens 'BHV-er van het Jaar'

Naam BHV'er (verplicht)

E-mailadres BHV'er (verplicht)

Waarom is hij/zij volgens uw bedrijf de BHV'er van het Jaar? (verplicht)

Situatiebeschrijving

Omschrijving van de situatie waarin de BHV'er heeft gehandeld (verplicht)

Hoeveel personen waren bij het incident betrokken?

Hoe is de situatie afgelopen?

 

Uit alle inzendingen wordt een Top-3 opgesteld op basis van de beschreven situaties die beoordeeld zullen worden door onze interne deskundigen. De Top-3 valt in de prijzen en deze zullen bekend worden gemaakt. Óp de Dag van de BHV, 2 november 2015, zal de Top-3 worden uitgenodigd voor de prijsuitreiking op ons trainingscentrum en zal dé BHV’er van het Jaar 2015 bekend gemaakt worden.