Cursussen en opleidingen

Achterkamp verzorgt cursussen en opleidingen op het gebied van bedrijfsveiligheid aan directie en personeel in uiteenlopende branches. De kracht van Achterkamp ligt met name in de jarenlange praktijkervaring van de instructeurs en adviseurs. Daardoor is het team in staat om het verplichte cursusmateriaal aan te vullen met levendige illustraties en praktijkvoorbeelden. Dit maakt de cursussen en trainingen van Achterkamp praktisch en dynamisch.

Het uitgebreide en professionele trainingscentrum van Achterkamp in Baak vormt een perfecte basis voor levendige , realistische trainingen in een confronterende setting. Hieronder vindt u een overzicht van onze actuele curssussen en opleidingen.

Wilt u toch liever training op een andere locatie, bijvoorbeeld in uw eigen bedrijf? Ook dat is voor Achterkamp geen enkel probleem, dankzij een wagenpark met compleet uitgeruste bedrijfsvoertuigen voor in-company trainingen. Hiermee kan uw bedrijf in no time omgebouwd worden tot oefen- en instructielocatie voor het verzorgen van allerhande theoretische- en vooral praktische opleidingen en trainingen. Op deze manier is het mogelijk om praktisch én realistisch te oefenen gericht op de specifieke risico’s binnen uw eigen organisatie.