test
 

Groei door afstoten, biedt ons vele nieuwe kansen!

10-10-2017


BAAK – Achterkamp maakt strategische keuze en zet in op groei en doorontwikkeling op het gebied van Leren & Veiligheid.  “We gaan als de brandweer, maar vanaf 2018 wel zonder de brandweer. “ Opstarten, ontwikkelen en soms het afstoten van bedrijfsonderdelen, dat is waar veel bedrijven dagelijks op strategisch vlak mee worstelen. Alles doen om… Lees verder »

Overleving na hartstilstand is ruim verdubbeld

03-10-2017


Het aantal mensen dat  buiten een ziekenhuis sterft aan een hartstilstand is sterk gedaald door inzet van vrijwilligers en door mobiele defibrillatoren (AED’s). Ongeveer zestienduizend mensen krijgen een hartstilstand terwijl zij niet in het ziekenhuis liggen. Midden jaren negentig was de overlevingskans 9 procent, inmiddels is dit opgelopen tot gemiddeld 23 procent. Dat blijkt uit een… Lees verder »

Workshop RI&E

11-05-2017


Risico- Inventarisatie & Evaluatie Van 12 tot 16 juni vindt de 3e Week van de RI&E plaats. Net als in andere jaren is er in deze week uitgebreid aandacht voor veilig en gezond werken, met als basis de Risico -Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E). Via deze weg nodigen wij u van harte uit voor onze gratis… Lees verder »

Bewust veilig in het Onderwijs

11-01-2017


Hoe veilig is uw school? Voldoet uw school aan de wettelijke, morele en persoonlijke verplichtingen? Heeft u, en uw organisatie inzicht en grip op de huidige & toekomstige risico’s? Onze samenleving en de maatschappij veranderen snel, waardoor een aantal zaken momenteel specifieke aandacht verdienen. Op vrijdag 27 januari 2017 organiseert Achterkamp de branchedag ‘Bewust veilig… Lees verder »