Vacature Instructeur BHV (ZZP)


Ploegleider BHV

Vacature Instructeur BHV (ZZP)

Ons team is op zoek naar jou! Wij zoeken een echte aanpakker die de uitdaging aan gaat in het- op een interactieve en leuke manier- mensen competent én bewust maken op het gebied van bedrijfshulpverlening, brandveiligheid, EHBO en (bedrijfs-)veiligheid in het algemeen.

In deze functie voor Achterkamp ben je werkzaam vanuit ons trainingscentrum in Baak waar een breed scala aan maatwerkopleidingen – op het gebied van (bedrijfs-)veiligheid wordt gegeven. Daarnaast geef je ook trainingen op locatie (in-company) bij onze opdrachtgevers. Aan de hand van het lesboek/syllabus en de (maatwerk-)programma’s geef jij instructie van basis- en herhalingsopleidingen BHV en EHBO. Je verzorgt tevens de administratieve afhandeling hiervan. Samen met je cursisten evalueer je de gegeven training en je schrijft, indien de klant dit wenst, een evaluatierapport. Je komt voor de functie Instructeur in aanmerking indien je:

  • Werkervaring hebt als instructeur;
  • In het bezit bent van het diploma instructeur BO (NIBHV) en EH (NIBHV ) instructie bevoegdheid met een NIBHV-nummer;
  • Instructie-ervaring hebt op het gebied van kleine blusmiddelen, ontruiming en levensreddend handelen;
  • Jezelf kunt vinden in onze missie en visie op het gebied van (bedrijfs-)veiligheid en samen met ons deze uitdaging wil aan gaan;
  • Zin hebt om in een veelzijdigheid aan branches te werken;
  • Last but not least – zin hebt om samen met ons team de BHV, EHBO en andere maatwerk-opleidingen een nieuwe en onderscheidende (kwaliteits-)impuls te geven.

Wij bieden een afwisselende functie binnen een enthousiaste en onderscheidende organisatie. Wij dragen bij aan jouw ontwikkeling, dan draag jij bij aan onze ontwikkeling!

Jouw reactie en motivatie gecombineerd met je CV – zien wij graag tegemoet per mail: info@achterkamp.nl