Ze is nu al drie maanden bij ons, dus hoog tijd om onze nieuwe versterking te introduceren. Een warm welkom aan Yvette Damkot, onze nieuwe Veiligheidskundige (HVK) die – naast dat – nog veel meer in haar mars blijkt te hebben.

In de afgelopen drie maanden heeft Yvette zich al als een vis in het water door alle geledingen, processen en expertises van ons bedrijf weten te bewegen. Haar veelzijdigheid en proactieve houding maken haar tot een waardevolle duizendpoot binnen ons team.

Yvette koppelt zaken aan elkaar, vindt nieuwe mogelijkheden en creëert oplossingen en diensten. Daarnaast is ze heel betrokken bij onze nieuwe locatie in Wehl, waar ze met haar interesse in de Transport & Logistiek én haar ADR-kwalificaties een belangrijke rol speelt.

Een schat aan kennis en ervaring
Met haar achtergrond als HSE (Health, Safety & Environment) engineer bij koper- en messingproducent KME (voorheen Aurubis) in Zutphen, brengt ze een schat aan kennis en ervaring met zich mee.

Yvette heeft zich de afgelopen jaren beziggehouden met diverse veiligheidsaspecten, van opslag en transport van gevaarlijke stoppen tot het uitvoeren van ongevalsonderzoeken, het opstellen van trainingsplannen en het invoeren van werkvergunningen voor externe bedrijven. Ze legt de nadruk op de verbinding tussen theorie en praktijk en hecht grote waarde aan het belang van communicatie over veiligheid.

Voorstellen
Yvette stelt zichzelf graag even kort aan jullie voor:

“Ik ben Yvette, 31 jaar geleden geboren in Winterswijk-Corle en ik woon nu in Winterswijk-city. De afgelopen 7,5 jaar heb ik bij koper- en messingproducent KME in Zutphen gewerkt als HSE engineer. Hier heb ik me met allerlei onderwerpen op het gebied van veiligheid bezig gehouden, zoals LOTO, PGS & ADR, het uitvoeren van ongevalsonderzoeken, opstellen van het BHV-trainingsplan en het invoeren van werkvergunningen bij werkzaamheden door externe bedrijven. Het belangrijkste was: praten met elkaar over veiligheid. En ik ben ervan overtuigd dat dat de enige manier is om een veiligere werkomgeving te creëren: praten met elkaar.

Ik kijk er heel erg naar uit om mijn opgedane kennis en ervaring toe te passen en verder te ontwikkelen bij Achterkamp. Kan dan ook niet wachten om alle veelzijdige opdrachtgevers, relaties en contactpersonen te ontmoeten om samen te gaan werken!”

Let’s go
Wij zijn in ieder geval al heel blij met de komst van Yvette en weten nu al zeker dat onze opdrachtgevers dat ook zullen zijn. Met haar enthousiasme, veelzijdigheid en ervaring een geweldige aanwinst is voor ons team!

Wekom Yvette Damkot