Gisteren hebben we een zeer geslaagde opening gehad van onze nieuwe locatie in Wehl. De opening van onze tweede locatie is een bijzonder moment in de inmiddels 26-jarige geschiedenis van onze organisatie. We zijn nog steeds aan het nagenieten van deze geweldige dag.

Een dag vol hoogtepunten
De middag begon met een warm welkom aan onze zakelijke relaties, partners en opdrachtgevers. Het was geweldig om iedereen rond te leiden door ons gloednieuwe trainingscentrum en hen de mogelijkheden te laten zien. Het officiële openingsmoment was een bijzonder moment waarop we samen de deuren van onze tweede locatie symbolisch hebben geopend en geproost hebben op een gezamenlijke toekomst.

In de avond sloten we de feestelijkheden af met een geweldig openingsfeest voor onze collega’s en familieleden. Het was een prachtige gelegenheid om samen te komen en deze bijzondere prestatie te vieren. Een dag die ons allemaal nog lang bij zal blijven!

Op naar de toekomst
Met deze nieuwe locatie zijn we klaar voor de toekomst en staan we nog sterker in de regio om onze klanten, partners en de deelnemers de beste (en de leukste) opleidingen, trainingen en adviezen te bieden. Tevens gaan wij vanuit toekomstgericht ‘noaberschap’ een strategische samenwerking aan waar wij komende week uitgebreid over zullen communiceren.

Dankbaar
We willen iedereen die aanwezig was ontzettend bedanken voor hun komst, interesse en de mooie cadeaus. Jullie aanwezigheid heeft deze dag voor ons nog specialer gemaakt en voelt als een enorme steun in onze verdere groei en ontwikkeling. We zijn erg dankbaar voor alle collega’s, familie,  partners en organisaties om ons heen.

Op naar een mooie en succesvolle toekomst!

 

Meer beeldmateriaal te zien via de volgende link: Openingsreceptie nieuwe locatie Wehl.

Speciale dank ook aan de ondersteuning vanuit Feestkoning en DJ Roel Starink die van onze opening een groot succes hebben gemaakt.